A+ A A-

Škola ultrazvuka u oftalmologiji

Poštovane kolege,

Poznato Vam je da se ove godine u organizaciji Udruženja oftalmologa Republike Srpske i Klinike za očne bolesti Univerzitetske bolnice Kliničkog centra Banjaluka 11. i 12. oktobra 2014. godine po prvi put kod nas održava Škola ultrazvuka u oftalmologiji.

Tim eminentnih predavača iz Instituta za očne bolesti Kliničkog centra Srbije, Beograd u sastavu: Prof. Dr Ivan Stefanović, Dr Smiljka Đurić i Dr Bojana Dačić će tokom dva dana na Klinici za očne bolesti UBKC Banjaluka kroz niz zanimljivih predavanja u okviru teoretske nastave i praktičan rad na pacijentima pokriti sve najznačajnije oblasti iz ultrazvučne dijagnostike.

To je prilika da kroz zajedničko druženje osvježimo naša znanja i unaprijedimo iskustva iz oblasti savremenog dijagnostičkog oftalmološkog ultrazvuka.

Već nekoliko godina ovaj tim predavača održava Školu ultrazvuka u oftalmologiji na Paliću, Subotica za 15- 20 polaznika i kotizacija po učesniku iznosi 500 Eura.

Kako je ovom prilikom organizator ovog dvodnevnog kursa Udruženje oftalmologa RS i Klinika za očne bolesti UBKC, gdje ne trebamo plaćati troškove prostora, troškovi organizacije Škole ultrazvuka u oftalmologiji će biti daleko niži i uklapaju se u iznos naše dvogodišnje članarine, koja iznosi 10 KM na mjesečnom nivou (240 KM za protekle dvije godine).

Stoga Vas molim da ukoliko niste izmirili Vaše obaveze u proteklom periodu to učinite blagovremeno, a najkasnije do 30. septembra 2014. na žiro račun Udruženja oftalmologa RS otvoren kod NLB Razvojne banke br. 5620998103327338 i pošaljete skeniranu ili fotografisanu kopiju uplatnice na zvaničnu e-mail adresu Udruženja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , čime ćemo Vašu prijavu za Školu ultrazvuka smatrati validnom, kao i da dalje izmirujete Vaše mjesečne obaveze prema Udruženju putem trajnog naloga.

Srdačan pozdrav

Predsjednik Udruženja oftalmologa Republike Srpske


Doc. dr Milka Mavija


Copyright © 2015 Udruženje oftalmologa Republike Srpske