A+ A A-

Drugi Kongres oftalmologa BiH: Prvo obavještenje

Dragi prijatelji, poštovane kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavam da će se Drugi kongres oftalmologa Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem održati u Banjaluci od 25. do 27. maja 2012. godine.

Kongres se održava u organizaciji Udruženja oftalmologa Republike Srpske i Udruženja oftalmologa Federacije Bosne i Hercegovine u prelijepom ambijentu Banskog dvora u centru Banjaluke, u maju kada je Banjaluka najljepša.

Kongres će se održati pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske, Ministarstva nauke i tehnologije, Ministrarstva zdravlja i socijalne zaštite, Univerzitetskog Kliničkog centra Banjaluka i Skupštine grada Banjaluka.

Očekujemo prisustvo brojnih predavača iz zemlje i inostranstva, planiramo organizaciju brojnih kurseva, satelitskih simpozijuma, revijalnih predavanja i live surgery.

Teme kongresa su slobodne. Pozivamo Vas da sa nama podijelite Vaša bogata oftalmološka iskustva, poznavanje novih tehnologija, novih dijagnostičkih i terapeutskih trendova, Vaše raritetne slučajeve kroz usmene i/ili video prezentacije i elektronske postere.

Registracija učesnika traje do 15.05.2012. godine, a prijava radova do 07.04.2012. godine, na web site-u: www.oftalmolozi.rs.ba, gdje će biti dostupna sva obavještenja o Kongresu.

Informacije o Kongresu se mogu dobiti i na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


Vidimo se u Banjaluci

Predsjednik Organizacionog odbora Kongresa
Doc. Dr Milka Mavija                  


Copyright © 2015 Udruženje oftalmologa Republike Srpske