A+ A A-

Drugi Kongres oftalmologa BiH

Drugi Kongres oftalmologa BiH sa međunarodnim učešćem održaće se u Banjaluci 25.-27. maja 2012. godine.

Kongres se održava u organizaciji Udruženja oftalmologa Republike Srpske i Udruženja oftalmologa Federacije Bosne i Hercegovine u prelijepom ambijentu Banskog dvora u centru Banjaluke u maju kada je Banjaluka najljepša.

Teme kongresa su slobodne. Prisustvo brojnih predavača iz zemlje i inostranstva, naučni odbor sačinjen od najiskusnijih imena, brojni kursevi, satelitski simpozijumi, revijalna predavanja i live surgery garant su kvaliteta Kongresa.

Pozivamo Vas da sa nama podijelite Vaša bogata oftalmološka iskustva, poznavanje novih tehnologija, novih dijagnostičkih i terapeutskih trendova, Vaše raritetne slučajeve.

Registracija učesnika traje do 15.05.2012. godine. Krajnji rok za prijavu radova je 07.04.2012. godine, a obavještenje o prihvatanju radova će biti dostavljeno do 30.04.2012. godine.

Kongres će se održati pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske, Ministarstva nauke i tehnologije, Ministrarstva zdravlja i socijalne zaštite, Univerzitetskog Kliničkog centra Banjaluka i Skupštine grada Banjaluka.

Pozivamo sve naše dugogodišnje saradnike iz oblasti farmaceutske industrije i protetskih pomagala da uzmu učešće u ovom skupu.


Copyright © 2015 Udruženje oftalmologa Republike Srpske